Monday 12 June 2017

2017: Joel Steinfeldt räpasema suuga kuulsamaid homosi kristlikutes Eesti foorumites läbustamas (ennast ise süüdimatult kristlaseks nimetades)


Keskerakonda kritiseerivaid inimesi tulise räige homomeelse sõimuga ülekallav Joel oma meelsust näitamas:

https://scontent-amt2-1.xx.fbcdn.net/v/t1.0-9/11215833_10205201637095354_54545580626122089_n.jpg?oh=8794da4f91ac507a4bed0d339c507c79&oe=59E15655
(mõnitades jahub, et see tema "andestus" kuid samas suuvärk näitab endiselt, mis ta andestusest teab..)



Saatan on õige jumal!
Comments
Joel Friedrich Steinfeldt
Joel Friedrich Steinfeldt Jeesus, teades, et kirjatundjad ja variserid kavatsevad Tema tappa, ütles Ta neile: "Miks te tahate mind tappa? Aga seepärast, et teie ei ole Jumalast, vaid olete omast isast kuradist! Tema on olnud valetaja, valeisa ja inimesetapja algusest peale!" O:)

LikeShow more reactions
· Reply ·
3
· 9 hrs · Edited
Remove
Margus Meigo
Margus Meigo (see ei ole solvang)
Kuid kuna Sa tutud pederastiaga tegelev inimene oled, üks kuulsamaid juba "Vene ajast" siis kuidas Sina arvestad, et Sul kunagi saab olla reaalselt võimalust enam naisega oma keha üheks saada, et reaalselt pääseda ?

LikeShow more reactions
· Reply · 22 hrs
Remove
Margus Meigo
Margus Meigo (kui sa Siin, ilma solvanguta, AUSALT Jumala ja oma Kallimate nimel vannud, et Sa pole ühegi noormehe sisse soovinud siseneda, ei räägi siin ainult avalikest Arnold Oksmaadest keda laimajaks tembeldasid või noorukeid kelle näkku peksmise eest sul vist karistuski kandmatta jäi... vaid nagu üldse, Su ajastu jooksul.. ütle Ausalt,
kas oled meeste või poiste ihardaja ja miks ? )

See on omamoodi väga sügav küsimus, et teada, kuidas Sul need usu asjad siis toimivad

LikeShow more reactions
· Reply · 22 hrs
Remove
Joel Friedrich Steinfeldt
Joel Friedrich Steinfeldt Mina ei pea sulle, õnnetule pasameediast ajupestud pasahimurale, mitte midagi vanduma ei Jumala, oma kallimate, maa ega taeva ees. Sa ajad ju nii värdjat möla, et see välistab üldse mul sinuga vestlemast. Mis aga puutub solvumisse, siis solvub vaid see, kes tunneb end millestki puudutatuna, aga mind sinu sissekugistatud pasast tingitud okselärakas ei puuduta ega solva, sest see on ju sinu pask. Minust ja minu tegudest ei tea sa ju mitte midagi. Minu elulooraamatut alles kirjutatakse. Siis saad midagi ka MINUST teada :D

LikeShow more reactions
· Reply · 9 hrs
Remove
Anu Anu
Anu Anu HALLOOO RAHVAS!!!!
Inimene nimega Saare Rebelane tegi postituse...kuna inimene mingil põhjusel siin juba on-siis nagu oleks ju ilus tutvustada inimesele Issandat Jeesus Kristust oma HEA KÄITUMISEGA

Vot mina aru ei saa kuidas te nõn "kristlased"sellise inetu suuvärgiga olete ning kuidas te nii nõrgukesed olete ,et iga väiksemgi saatana trikk ning kohe rahvas on õnge otsas???
Mis te seal kirikutes teinud olete???
Kas pinkki nühkinud ainult???
Võite ju seda solkki privas üksteise peale kallata kui nii rahuldust pakub.
Issand Jeesus tule appi palun,sinu rahval vaja südameid puhastada.Ma tänan sind Issand Jeesus,et Sa oled Halastaja ja Armuline Issand.
Kiitus sulle Jeesus.
Aamen.

LikeShow more reactions
· Reply ·
2
· 6 hrs
Remove
Margus Meigo
Margus Meigo Joel,
Sinu Suuvärk on ilmselge tõestus ALATI olnud, vähegi mõtlejale, selles osas, KES Sa oled ja MILLISED vaimud Su sees ja millised mõtted (et selliseid sõnu tuua esile)
See pole ullikeste vaid kristlaste koht, kes poole sõnapealt saavad aru, kes isiklikult sind tudnud pole,
Kuid see mis ma räägin, on inimestelt kes PÄRISELT , vendunult Sind teavad,

lihtsalt ignoreerides, et sa noori poisse näkku peksad kui oma tahtmist ei saa (mis on ju teada, ISE tunnistasid ülesse ka, et seda tegid)
sa omale küll mingit õnnistust ei saa,
enamus über EURO viisakuses, sinu õnneks, käituvad sinuga nagu ka jätistega: parem teeselda sõprust ja naeratust, et selliste sõnade laengut eisaaks nagu teada on, et sinust tuleb, aga kuna ma rõvedate vaimude viimasele teekonnale saatmistega tegelen muuseas, lisa spordina maailma parandamise kõrvalt, siis sellised ponnistused on suht haledas mõttes kurvad, et rääbuma hakkad, hääbuma, ei mingit muud kui vana roppude sõnade mulin mille vastu ammu juba enamus immuunsed on.
Kuid seda kes oled,
seda teatakse ilma IGASUGUSE KAHTLUSETA su vanade tuttavate poolt juba, rääkimata Su uutest tegudest.


Kohtu ja politsei asju ajades, sa küll ei väitnud, et Sa EI löönud,
vähemalt said aru, et valetamisega oleksid asja veelgi hullemaks viinud
http://reporter.postimees.ee/.../joel-steinfeldt-sai...


Laulja Joel Steinfeld on taas kohtu all.…
reporter.postimees.ee

LikeShow more reactions
· Reply · 1 hr
Remove
Joel Friedrich Steinfeldt
Joel Friedrich Steinfeldt Kuule, värdjas, sa oled väga puudulikult ja valesti informeeritud. Söö oma lemmikpaska üksi ja ära oksenda seda mööda ilma laiali. Normaalsed inimesed teavad juba ammu, mis on selle meediapasa taust ja tegelikkus. Sa, värdjas, oled blokki väärt!

LikeShow more reactions
· Reply · 1 hr
Remove
Margus Meigo
Margus Meigo Anu Anu ma täitsa nõustun, kuid see on siin väga asjakohane lahendada, kui mehekesel ainult jugusekest oleks, ja kui rohkem inimesi tõde mida näevad silmadegagi, välja kutsuda julgeks, rüvedad vaimud meie piire testivatki, ja neil alati poster poisid ja vanad peerud vaimupiiri tunnetuse testimiseks, olgu see pedu lugude kirjutaja, tema sõber satanismi lapsi avalikult värbaja, või vanad tuntud pederstiaga tegelevad inimesed kes ennast kuulsuste külge kleepidest illusioonis hoiab, nagu kõik teda läbi ei näeks ega aru ei saaks, seljataga nagu ei räägitakski ega ei mäletaks ta tegudest.

Teades neid eelnevaid lugusi, päris paha võib olla vaadata selliseid pilte, muidugi privaat kogu on palju õõvastavam, küll ka need vaimu vajadusel ,piisavas koguses lekkivad


LikeShow more reactions
· Reply · 1 hr
Remove
Margus Meigo
Margus Meigo Kui kardad, siis blokeeri, arad ikka jooksevad, saba jalgevahel

LikeShow more reactions
· Reply · 1 hr
Remove
Silma A Seen
Silma A Seen VÄGA asjakohase postituse all oled oma Suu avanud Joelike. kaua Sa irvitad?
Miks lubatakse Sul lastega koos pilte teha? Mida vanemad mõtlesid?
Või et meedia laim ainult:
http://www.postimees.ee/.../joel-steinfeldt-jai-maakohtus...
Eks see natuke näitab jah, (Artikli lõppu loe)
mis Jõud meil siin maailmas valitseda proovivad meedias kuna SELLISTEST otseste sõnadega räägitakse vähe, jäetakse mulje, nagu ka peale 10 ndat korda oleks lihtsalt "kahtlus" ja "süüdistus".

Uskumatude silmis usu ja heade inimeste mustamiseks ennast siduda usuga, kaval oled omaarust või?
.
Küll need kinnimakstud mehed ja poisid läbi vaimu vabanevad ja rääkima julgema hakkavad kui selle nimel palvetada. Kurjus pühitakse minema paljastusega!

Raamatu, eluloo väljaandmise ajaks peaks tegeliku paljastuse blogi avama selliste jätiste moodi käitujatest. See ju tasuta, patt kui ei kasuta!

Veab pervertidel, et eurolik maailm, siis näkku ei julgeta öelda avalikel kohtumistel, mis TEGELIKULT mõeldakse, kuid kõik teavad, ütlemattagi, teod lihtsalt nii räiged ja pikaajalised, et keegi ei soovi oma meeli sellega pikalt mustata.


LikeShow more reactions
· Reply · 8 mins
Edit
Silma A Seen
Silma A Seen Kõik aga valetavad ümberringi...
Reporter:
"Kuigi Steinfeldt oma süüd järjepidevalt eitab, teeb ta oma käitumisega siiski kõik, et kahtlus püsiks. Nii võtab mees enda juurde siiani järelepanu elama probleemse minevikuga noori poisse. Muusiku sõnul on poiste aitamine aga tema ülesanne: "Kus häda näed laita, seal mine ja aita. Ju on mul siis selline missioon!""
http://www.ohtuleht.ee/.../steinfeldt-eitab-suudistusi...
(siin kurjad_vaimud kommentaarid kustutanud, kus ta tegude kohta infot oli)

Itaalias ollakse natuke julgemad selliste osas:
" 2. mail 1990 vahistas Itaalia politsei Steinfeldti Roomas, süüdistades teda sugukõlvatustes 4-, 9- ja 11-aastase poisiga. Itaalia kohus karistas Steinfeldti 6-aastase vangistusega "

Muidugi kurjusel on moodused, "Omade" enamus jäljed kustutada internetist ja ajalehtedest, senikaua kui inimeste mälusi kustutatakse ja valgustajaid rünnatakse (kasvõi sõimuga), kuid natukeseks ikka veel mõned märked jäävad maha.
Punktid saab igaüks ise loogiliselt ühendatud. See, et ta saatanalt endale ühe kuulsa laulu palus ja kaitset, inimeste meelte pimestamiseks, ega see siis kestma ei saa jääda igavikuks, tema jääb meil avalikuks õpikuks, SELLISTE osas, pikaks ajaks, et näidata kui malbe ja millise arenguga ühiskond meil oli, selliseid avalikult üritustele lubades. Anne Veski ja muude inimestega koos poseerima. Endale vaimujõude ammutades?

Itaaliast peaks vanadest ajalehtedest veel selle "olematu juhuse" kohta märke uurima ja eks ka kohtu failidele ole võimalik ligi pääseda, läheb sutsu aega. Ühe mehe ümber käib AAASTAKÜMNEID juba pederastlik jutt, ise ta räägib pidevalt meeste Emmidest suudes ja tagaotstest, näeb välja ka selline, hoiab poisse piltidel poseerides imelikult, vanad koos töötajad teavad rääkida.. süüdistusi tuleb pidevalt... ja ikka pole piisav inimestele, et selline tegelene korralikult, lõplikult paika panna ?
On ikka euro maailm, (mida ta ise mõnuga ka sõimab, teades ju...)

(ei tea mis poliitiliselt nii suursugune tegelane, siis kellele rahvushvaeliselt SELLISEID vandenõusi riiklikult organiseeritakse, ... see ei sobi isegi filmi süseeks, odavas bollivoodi filmis, arvata, et need organiseeritud on tegelease vastu, kes nõuka ajal oma homoduse pärast ainult oli oma tuttavate poolt tagakiusatud, kõigeenam, oma süütundes, see juba tundub loogilisem.)

Kuid jah, suur hulk, enamus artikleid maagia väel kaovad internetist, siin viimased 3 näidet mis kadunud:

1. www.postimees.ee/070308/esileht/krimi/316290.php
2. ://publik.delfi.ee/.../sonasoda-tsirkusedirektor-nupeldab...
3. http://www.ohtuleht.ee/index.aspx?id=134455 (Kroonikaga kohtus),
4. http://etv.err.ee/index.php?0550503= (kus 20 a poiss "musi ja kalli kalli" joelile saatis)


Mõned on veel alles:
http://publik.delfi.ee/.../joel-steinfeldt-vihastas-kus...
http://publik.delfi.ee/.../joel-steinfeldt-kuulutas... (irvitab surma üle)

Kommentaare:
Sellel pildil õnnistavad pedekristlik "Elu Sõna" Eesti lippu. Pildil on Steinfeldt, Toivo Treima (tänane õigeusu preester), Mart Metsala (tänane Valguse Tee vabakogudude juht), Mets (pedekristlik aktivist Rootsis) jt.
http://reinmets.pri.ee/rein_mets/p124.jpg

http://reinmets.pri.ee/rein_mets/p124.jpg
" Esimest korda kuulen uskliku inimese suust (veel enam,ennast apostliks nimetavat)sellist räiget vandumist ja ropendamist!!!Isegi prükkarid ja joodikud väljendavad ennast leebemalt.Kuhu on kadunud siis eneseväärikus??? "





----------
Kuid ülbus on piiritu, riiklikuse ja usu määrimiseks, ilma silmagi pilgutamatta, peale Aljoshaga auväärt poseerimist, räägib ka kuidas talle Madison meeldib,
muidugi eeldades vana perverdi olekuga mehe tegusi ja nägusi, on arvatvasti ka sellel võikad tagajärjed, loodame, et Riigimehed, ja kuulsused, ikka ennast selliste jätistega koos enam pildile ei jäädvusta








Ahjaa, näe, saime pildi ka:
Koos pika looga:


"Armsad ja kallid sõbrad, kes te kõik siin FB-s ja muude sidevõimalustega olete lausa massiliselt osa võtnud minu suurest murest ja südamevalust Riccardo kadumise saagas!

Teatan teile selle unetu öö hommikutundidel nüüd juba SUURE rõõmuga, et mu murelaps Riccardo andis endast elumärki, on elus ja täiesti ühes tükis, kuid kurnatuse tõttu tervise poolest pisut põdur. Ta oli kohanud Kiievis üht Ukraina venda, kes oli ta enda juurde varjule võtnud, kus ta ka internetti pääses, minu otsimiskuulutusest ja teie rohkearvulisest kaasaelamisest teada sai. Kõigele vaatamata oli ta väga rõõmus ja tänulik, et tal on olemas üks ustav vanem vend, kes teda väga armastab kui oma last, ja tohutu hulk sõpru, kes kõik temast väga hoolivad. See on temale kui varajases lapseeas oma vanemate poolt hüljatud hingekesele hindamatu väärtusega teadmine. Aga ma ka väga hästi tean, kes on Riccardo lapsemeelses südames, kellesse ta siiralt usub ja kes teda mistahes olukorrast välja toob.

Armsad sõbrad. Ma olen teile sõnulseletamatult tänulik selle võimsa toetuse ja kaasaelamise eest, mis te mulle olete osutanud sellest hetkest alates, mil ma oma SUURE murega siin FB-s teie ette tulin. Teie reaktsioon oli igas head mõttes vapustav. See oli minu jaoks erakordne olukord, kus sain kogeda sõprade kui suure rahvahulga ühtsust ja toetust. Kui ligutav! Järgnevalt asun tegelema sellega, et Riccardo kenasti ka kodumaile jõuaks :)

Aga teate, armsad sõbrad! Ma kannaksin kogu selle juhtumi üle veelgi suuremasse ja kriitilisemasse olukorda. Nimelt, kujutage ette, kui meid kõiki peaks kutsutama üles seisma kui üks meel ja mõte meie armsa Eestimaa ja rahva kestmajäämise kaitseks. Kuna me teame, kuivõrd plahvatusohtlik on olukord kogu maailmas, siis näen Riccardoga seotud juhtumit kui väikest appihüüu peaproovi, mil on vaja meie kõikide ühinemist üheks tervikuks, seismaks silmitsi meid ähvardava hädaohuga. Nüüd ma siiralt usun, et meis on ühtekuulumise tunne, et kui keegi – kas või mina ise, - kogu rahva poole hüüab, et me ka siis kõik oma jõud ühendaksime ja ühel eesmärgil tõstaksime oma silmad üles ja pühenduksime palvele; et Tema, kes mind sundis minu ahastuses pöörduma teie poole, pöörduksime üheskoos Tema poole, kelle käest tuleb abi ka kõige kriitilisemates olukordades. Vanadel Eesti sõduritel, vabadusvõitlejatel ja väejuhtidel, keda meie seas enam ei ole, kuid kellede sellekohased mälestused on üldsuse eest ära peidetud, oli teada juhtumeid, kus üleloomulikud jõud panid imeväel taganema või langema vaenlase võimsad ja ülekaalukad väed. Tunnistagem siis endale, et Jumal, kes on meid sellel Maarjamaal kõikidel aegadel hoidnud ja kaitsnud vastavalt meie usule ja lootusele, on olemas, sest Ta ei saa mitte olemas olla.

Armsad inimesed.
Kinnitagu minu käesolev, esialgu nii sügavalt isiklikuna tundunud mure oma vanemate poolt hüljatud ja kadunud poja pärast, teie südameid usus, lootuses ja armastuses, et me oleksime ikka ja alati üksteisele toeks. Sest tegelikult pole olemas lihtsamat asja, kui austada oma Loojat üle kõige ning armastada oma ligimist nagu iseennast. Selles ongi Vaim ja Vägi, mis väetimagi vägevaks teeb ega jäta hätta mitte üheski olukorras. Valmistagem siis oma meeled ja südamed eelseisvaks appihüüdeks mõnelt Eestimaa rahva ustavalt pojalt või tütrelt, mis niisamuti ärgu jäägu mitte hüüdjaks hääleks kõrbes, vaid ühendaks meid kuningas Taavetiks, kes Kõikväelise Jumala nimel läks paljakäsi vaid kiviviskelinguga Koljati ja tema ülivõimsa armee vastu ... JA TA VÕITIS!

Aitäh, armas rahvas! :)
Ma olen väga rõõmus ja teie osavõtlikkuse eest üliväga tänulik!
Temaga koos me võidame meie maal võimutseva meeletu rumaluse, kiskja hundina ringi luusiva kurjuse ja kõik vaenlase väed NII-KUI-NII!
Olgu õnnistatud meie Eestimaa ja rahvas Kõikväelise Jumala nimel!
Aamen! "


Image may contain: 2 people, people smiling, people sitting, tree, outdoor and nature


SUURE hulga "meeldib" ja "armastan" märkidega laike !!! Eesti rahvas ??

80 Marina Kraus, Helena Hanna Ligi and 78 others
5 Comments
Comments
Heli Rihkrand
Heli Rihkrand Kohe kergem hakkas. Meid on ju nii vähe. Meie kõigi eestlaste vend ja poeg või õde on iga eestlane, kus ta iganes ei viibiks. Ka õnnes ja õnnetuses. Õnnistust
Evi Krigul
Evi Krigul Küll on hea teada,et kõik on korras.... olge tublid...
Joel Friedrich Steinfeldt
Joel Friedrich Steinfeldt  Jumal tänatud! Leiti ka see kadunu elusa ja tervena. Aga minu "kadunuke" peaks saabuma pühapäeval (21.08.). Üsna kurioosne lugu oli see, et täna helistati politseist ja öeldi, et minu 13.08. telefonitsi politseisse antud isiku tagaotsimise avaldus jõudis nendeni. Ja sellest, et ma 16.08. varahommikul selle avalduse tühistasin, sest kadunu ilmus välja, ei teadnud politsei mitte midagi. Mõelda siis vaid, et ma teen politseisse kadunud inimese otsimiseks avalduse täna ja alles kuus päeva hiljem see avaldus politseis avastatakse! Jah, meie riik on hööveldatud hirmuäratavalt õhukeseks ja operatiivsete ülesannete täitmiseks ei jätku personali. http://www.postimees.ee/.../kadunuks-jaeaenud-15-aastane...
Albert Adamson
Albert Adamson Oh õudust .. Ei ole politseist abi !!! Kuhu me jõudnud oleme !!!





4 comments:

  1. Olukord on selline, et need Kurjamid, suur poliitikat nõrgestades, teevad sellist trikki, K G B inimesed, et tutud perverte nad kaitsevad, sellest tema ülbus ja karistamatuse tunne,
    ning siis lasevad neil ennast Eesti kõrgema klassi ja rahvuslusega seostada, et siis välismaale näidata, milliste pervertide, teada tuntud pervertidega nii konservatiivid kui muidu kultursed inimesed läbi käivad.

    Muidugi, välismaa, kes siis kaotab igasuguse empaatia võime meie suhtes, keerab teise silma, kui meile mida iganes tehakse, sest sellist rämpsu, nad mõtlevad, kes rüvetavad kultuuri ja rahvuslust, selliselt, et tegelikult sebivad SELLISTE olevustega, kui see peaaegu kogu MAALE teada, kellega tegu, ... selliseid ei saa rahvusvaheliselt ega kuidagi tõsiselt võtta, ega pole väärtust ka nende alles hoimisel,

    See ON üks elementaarseid kurjuse teguviise, ja siis kirikuga enda seostamisel, tal täpselt sama misjoon, muidugi sõgevanamees, ise vist e isaagi aru ega anna adu milleks vaimuilm teda kasutab, või siis on tõesti nii kurjaga tegu, et inimlikult ka saab aru, ise mida teeb?

    Eks see ole, see KAHE südame asi.. eksju...

    ReplyDelete
  2. Infot veel on siin-seal alles:

    https://innojairja.blogspot.com.ee/2009/12/uks-lugu-joel-steinfeldtist.html

    Kommentaare siin mahlaseid:
    "See pikk jutt logiseb ikka väga korralikult. Alates K G B kiitmisest, kuni tegevuste kirjeldamiseni. Miks K G B teda vahele ei võtnud? Pedofiil oli neile kui õnnistus, sellise paned tegema mida iganes ja seda Steinfeldt ka tegi."

    --
    ja:

    "Tegelikult tahtsin öelda - Steinfeldti pedofiilia on vana uudis. Seda teavad kõik, kes temaga vähegi kokku on puutunud, vanasti ta ei olnud ka väga diskreetne. Kahju ainult, et kõik tegelikud tunnistajad, asjaosalised ja muidu teadvad isikud vaikida otsustavad - sest tegu ON süüdimõistetud pedofiiliga. "

    ja:

    "Aastaid tagasi, olin siis väga-väga noor tüdruk, kutsus mind üks tuttav noormees kaasa külla kellegi juurde - kes kohapeal osutus Joel Steinfeldiks(see ei olnud see lasnamäe korter tookord).
    Mäletan siiani seda seletamatut kummalist õhkkonda (Joel Steinfeldil polnud toona veel seda tänaseks laialt teada poiste-lemb kuulsust). Poiss polnud vist veel mängust või mängureeglitest aru saanud - tüdrukuid lihtsalt polnud ette nähtud! Nüüd tagantjärele oskan hinnata, et see oli see väga algstaadiumis pedo-onukese ja poisikese alles tuure üles võttev suhe."

    ReplyDelete
    Replies
    1. Inno kohviku osas, kuna sellel ta oma partei tagune, aga ta sõna ei julgenud vist võtta..

      Delete
  3. Voot kuidas.. ta nüüd oma albumist need pildid kustutanud, teised .. ja siis kuna need otse siia oli pandud tema albumist, siis siin ka nad läinud, ainult valgel taustal sõnad järgi.

    Kuid eks ongi sedasi lastele ka parem..

    ReplyDelete

Või, et kohtuga ähvardama?
SIIN On anonüümne, olge mureta!

PALUN JAGAGE SELLE ROHKEM KUI PERVERDI KAHTLUSALUSE KOHTA INFOT JA TAGAMAAD;
NIi seda kui mis on räägitud, kui ka seda mis kindlalt teada,
Saatke inimestele edasi, kellel võivad olla kindlad teadmised ja lood tema kohta juba vanast ajast,

Kommentaare me ei kustuta, kurjust saab likvideerida lihtsaimini avalikustamisega!
(kuid meediaväljaanded, need järjest kustutavad nii temaga seotud artikleid kui ka terveid kommentaari osasi, ei tea kellele nad poevad).

Pildimateriali saate saata: silmaseen@neti.ee

Olgu kõik pahad vaimud siit puhastatud!
Olgu kaitstud need kes soovivad aususe nimel väärarenguid ja valetegusi avalikusele selguseks õigusmõistmiseks tuua!